Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame záhradnú chatku pri Kalinove časť Močiar

Ulica: Močiar
Obec: Kalinovo
Okres: Poltár
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Záhradný domček
22 990 €

Popis nehnuteľnosti

PROXAM reality  ponúkame na predaj v tichej lokalite a príjemnými susedmi v záhradkarskej osade Kalinovo časť Močiar. Chatka stojí na mierne svahovitom pozemku o výmere 450m2, Je napojená na elektriku 220 kw a voda je len užitková, pred ňou je novo vybudovaná terasa je to krásna  plocha na rekreačné aktivity oddych, relax, grilovačky.

Chatka má jednu mistnosť kde je aj kuchynský kútik aj priestor na posedenie. Na pozemku je aj samostatne stojaca náraďovňa a suché wc chemické.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
456 m2
Úžitková plocha:
25 m2
Zastavaná plocha:
25 m2
Stav:
pôvodný stav
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
456 m2
Terasa plocha:
25 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Miroslav Vantruba

Miroslav Vantruba

Spolumajiteľ kancelárie, realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky

Práci realitného makléra sa venujem už od roku 2007.

Pýtate sa prečo?

Hovorí sa, že práca s ľuďmi je tá najťažšia. Avšak vďaka tomu mám možnosť stretávať každý deň nových ľudí, s ktorými zažívame často aj neľahké situácie. Práve tie ma ale posunuli vpred, a ja som tak nadobudol veľmi cenné a bohaté skúsenosti, ktoré využívam dennodenne v praxi. Nádherný pocit je pre mňa ten, keď môžem stáť pri dôležitých momentoch ľudí, ktorým sa často mení pred mojimi očami ich životná situácia, a to práve pre kúpu či predaj samotnej nehnuteľnosti. V roku 2015 sme si otvorili vlastnú realitnú kanceláriu, a odvtedy sa snažím viesť tím skvelých, pracovitých ľudí, ktorých výsledky hovoria za všetko.

Mojím cieľom je zvyšovanie odbornej a technickej úrovne poskytovaných služieb v prospech klientov tak, aby boli spokojní.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti