Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj domčeku na chalupárčenie v obci Utekáč

Interné ID: 332253968
Ulica: ziadna
Obec: Utekáč
Okres: Poltár
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
24 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj rodinný dom v dedine obklopenej horami, ktorý leží na rovinatom pozemku v celkovej výmere 582 m2, zastavaná plocha domu je 67m2 a samostatnej budovy kuchynky na dvore 14 m2.
Nehnuteľnosť je dlhšiu dobu nevyužívaná, vhodná na kompletnú rekonštrukciu. Dom pozostáva z dvoch izieb a komory. Na dvore sa nachádza murovaná kuchynka a dreváreň. Za domom sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Popri pozemku tečie potôčik.
Nehnuteľnosť je vzhľadom na polohu obce obklopenú horami a lúkami s možnosťou širokého vyžitia v krásnom prostredí vhodná po rekonštrukcii využívať ako chalupu na oddych a relax. Dom v osobnom vlastníctve, bez tiarch.
- Elektrika 220/380 V
- Kúrenie – možnosť vybudovať podľa požiadaviek nového majiteľa na kúrenie na pevné palivo, resp. plynové, elektrické/
- Obvodové múry tehla
- Voda – obecný vodovod pri pozemku
- Okná – drevené

Plocha: úžitková 67m2.Stav objektu: pôvodný stav.
Cena 26 950 €
V prípade záujmu o osobnú obhliadku volajte na číslo: 0940 075 383

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
67 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Peter  Prečuch

Peter Prečuch

Spolumajiteľ kancelárie, realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • sora

Od roku 2008 pracujem ako realitný maklér. Rok, odkedy zvádzam tento neľahký boj plný výziev, pri ktorých sa neraz ,,zapotím“, no aj zdanlivo nemožné obchody sa mi nakoniec vždy podarí rozlúsknuť.

Byť realitným maklérom neberiem len ako prácu. Je to môj životný štýl, vášeň, či túžba pomôcť iným a dať rodinám domov. Mám za sebou viac než 300 obchodov, mnohé z nich boli skutočne náročné, no popasoval som sa s nimi. Som nadšenec aj finančného sektora, a preto sa už viac než 8 rokov venujem aj poradenstvu v oblasti hypotekárnych úverov pre všetky banky, akémukoľvek poisteniu či investíciám. Do svojej práce vkladám maximum úsilia, a preto budem nesmierne rád, ak sa obrátite práve na mňa.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti