Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj pozemok Fiľakovská cesta Lučenec

Ulica: Fiľakovská cesta
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok
Iné:
32 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj POZEMOK o výmere 2332m2 v Lučenci na Fiľakovskej ceste.

Pozemok je zapísaný ako pozemok registra C pozostáva z viacerých parciel- zastavaná plocha nádvorie, travnata plocha....Pozemok pre podnikateľské aktivity šport a rekreácia.

➡️ prístupová cesta asfaltová
➡️ IS pri pozemku
➡️ prevažne rovinatý
➡️ intravilán

Viac informácií Vám rada poskytneme na tel. čísle 0908251022

Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2332 m2
Celková plocha:
2332 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Renáta Vantrubová

Renáta Vantrubová

Realitný maklér

  • Slovensky
  • Česky

Celý môj pracovný život pracujem na miestach, kde sa denne stretávam s ľuďmi. S príjemným vystupovaním, ochotou a  úsmevom na tvári je práca príjemnejšia.

Práca s ľuďmi je pre mňa dynamická, kreatívna a zaujímavá.

V obchodných službách sa pohybujem pár rokov.

Spokojnosť klienta je pre mňa najdôležitejšia.

Rada sa stanem vaším osobným realitným maklerom. Vhodný postup pri predaji nahnutelnosti, kúpi, nájmu, realizovanie obchodu, potrebné informácie a následne kroky pri uskutočnení obchodu.

Zabezpečím: vypracovanie znaleckého posudku, služby právnika, sprostredkovanie hypotekárneho úveru, poistenie nehnuteľnosti, vypracovanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností a kúpnu zmluvu, vypracovanie geometrických plánov, rekonštrukcie nehnuteľnosti....

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti